Egyszerű kókusztejes csokis mousse

Hozzávalók:

  • 1 konzerv kókusztej
  • 2-3 ek kakaópor
  • 1 ek méz
  • 1 kk vanília kivonat

A kókusztejet célszerű hűtőbe tenni pár órával használat előtt, mivel alacsony hőmérsékleten elválik és felemelkedik a konzerv tetejére a krémes, zsíros kókusz krém. A visszamaradó folyadékra nem lesz szükségünk.

Egyszerű kókusztejes csokis mousse

 Fogd a kókusztejet, add hozzá a kakaó port, mézet, vanília kivonatot, majd fokozatosan emelve a habverő sebességét keverd össze az alapanyagokat, hogy krémes, levegős textúrát kapj. Tetejét hintsd meg mandulával, dióval, bogyós gyümölccsel, ami éppen van. 1-2 napig hűtőszekrényben tárolva eláll.

Similar Posts