Könnyű gesztenyés süti

Hozzávalók:

  • 1 csomag babapiskóta
  • 2 csomag gesztenyemassza
  • 25 dkg darált keksz
  • 1 rum aroma (15ml)
  • 15 dkg porcukor
  • kevés tej

Gesztenyét, kekszet, porcukrot és tejet összegyúrjuk, így elkészül a gesztenye alapunk. Közben meglocsoljuk a babapiskótát a rum aromával. Had ázzon, szívja magába kicsit az aromát.

Krémhez szükség lesz:

  • 9 dl tej
  • 3 csomag vaníliás puding
  • 20 dkg porcukor
  • 20 dkg margarin

A pudingot elkészítjük amibe bele keverjük a margarint.

Végül a gesztenye alapot egy tepsi aljára szétterítjük, kb 1 cm vastagon. Rákenjük a krém/puding felét, amit befedünk a rummal meglocsolt babapiskótával. Jöhet a maradék krém. A tetejére 3 dl kemény habbá vert (pici cukrot adhatunk hozzá) hulalát (másnéven tejszín) teszünk. Díszítésnek csokireszeléket szórjunk rá.

Similar Posts