Könnyű gesztenyés süti
Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag gesztenyemassza
- 25 dkg darált keksz
- 1 rum aroma (15ml)
- 15 dkg porcukor
- kevés tej
Gesztenyét, kekszet, porcukrot és tejet összegyúrjuk, így elkészül a gesztenye alapunk. Közben meglocsoljuk a babapiskótát a rum aromával. Had ázzon, szívja magába kicsit az aromát.
Krémhez szükség lesz:
- 9 dl tej
- 3 csomag vaníliás puding
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
A pudingot elkészítjük amibe bele keverjük a margarint.
Végül a gesztenye alapot egy tepsi aljára szétterítjük, kb 1 cm vastagon. Rákenjük a krém/puding felét, amit befedünk a rummal meglocsolt babapiskótával. Jöhet a maradék krém. A tetejére 3 dl kemény habbá vert (pici cukrot adhatunk hozzá) hulalát (másnéven tejszín) teszünk. Díszítésnek csokireszeléket szórjunk rá.