Alma chips

Biztosan sokan szeretitek a csipszet. Film nézés közben vagy baráti összejövetelkor, szinte elmaradhatatlan, ropogtatni, rágcsálni mindig kell valamit. Rendszerint a sós, paprikás és hagymás-tejfölös a menő. De mi a helyzet az almás-fahéjassal? Olaj nélkül. Akár otthon, magad is elkészítheted a kedvenc csipszedet.

Nem kell más hozzá, mint pár darab alma, minél édesebb, annál jobb és őrölt fahéj.

Mosd meg az almát, szeleteld fel vékonyra, (2-3 mm) egyenlő vastagságúra, ami azért fontos, hogy egyszerre süljenek meg a szeletek. Helyezd sütőpapírral bélelt tepsire, hintsd meg fahéjjal a szeleteket és 160°C-ra előmelegített sütőben süsd meg ~20 perc alatt. Ügyelj rá, hogy ne égjen meg és fogyasztás előtt, hagyd kihűlni.

Alma chips

Similar Posts